Babytruitje in maat 68

Gepubliceerd op 1 mei 2024 om 19:27

Deze blog over het Babytruitje in twee kleuren schrijf ik, terwijl ik met mijn wederhelft van een heerlijk zomerzonnetje geniet. Samen aan een kaasplankje met daarbij een koel wit wijntje.

 

Voorliefde voor klein

Toen ik begon met kadootjes voor anderen maken (en geloof me, dat is echt heeeeeeel lang geleden) maakte ik voornamelijk kraamkadootjes.  En dat is eigenlijk altijd zo gebleven. Waarom die voorliefde voor baby presentjes? Dat zijn diverse redenen voor.

Ten eerste is het klein spul, dat relatief snel klaar is. Zeker als je een serie wilt maken voor in de webshop, is babyformaat te overzien.

Daarnaast zijn het lieflijke dingen in vrolijke of pastelkleuren. Niet in de laatste plaats is het resultaat altijd schattig.

Voor de webshop geldt daarbij nog: baby verkoopt!

 

Patronen zoeken

In mijn atelier heb ik talloze dozen staan vol met patronenboeken voor haken en breien. Keurig opgeborgen op categorie: baby, kind, volwassenen en decoratie/lifestyle. Vooral de patronenboeken voor baby pak ik regelmatig. Hier staan zulke leuke dingen in, waardoor ik ook weer nieuwe ideeën krijg. In een van de boeken vond ik een schattig truitje met een geribbelde rand aan de onderkant en een wijde hals met een drukkertje aan de achterkant.

 

Veranderen in twee kleuren

Iedere keer bleef ik dit patroon opzoeken. Als snel wist ik hoe ik het truitje wilde aanpassen naar wat ik leuk vond. Het moest in ieder geval in twee kleuren worden, met een ribbel die veel breder moest zijn. Ik besloot dat deze door moest lopen tot vlak onder de armpjes. Daarbij moest dan de geribbelde onderkant een leuke kleur hebben. Daarboven wilde ik dan helder wit voor het contrast. Er moesten ook bijpassende knoopjes op. Aan de voorkant.

 

Klaar voor “productie”

Zo gezegd, zo gedaan. Aan de slag gegaan.  Als snel was het truitje zo, dat ik er tevreden mee was. Ik kon gaan “produceren”.

Mooi acryl garen uitgezocht in sprekende kleuren en een fris wit. Daar direct passende knoopjes bij gekocht.

De maat waarin het truitje het best tot zijn recht kwam, was maat 68. Daarom vindt je alleen deze maat in de webshop.

 

 

Voor het gemak

Om lekker door te kunnen werken, had ik zelfs bedacht om eerst de geribbelde onderkantjes in kleur te maken. Zowel het truitje als de mouwtjes. Om daarna met wit een hele stapel truitjes in keer af te kunnen maken. Lekker efficiënt. En dat werkte ook echt lekker door.

 

Babytruitje in twee kleuren

Nadat er een aantal truitjes af waren, was daar het moment om het truitje toe te voegen aan de webshop.

De truitjes verkopen met grote regelmaat en het aanbod aan kleuren wisselt dan ook regelmatig. Soms kan ik dan dezelfde kleur nog een keer bijmaken, maar het komt ook voor dat de kleur uit het assortiment is gegaan bij de leverancier en dan houdt het op. Gelukkig komen er dan andere kleuren voor terug. Het leukste blijft toch om nieuwe kleuren toe te voegen.

 

In de webshop

Babytruitje in twee kleuren vind je in de webshop in de categorie Baby en kind. Er staat een steeds wisselend aanbod aan kleuren klaar. Is daar nou net de kleur niet bij die jij zoekt, dan is dat geen probleem. Via de website kun je het contactformulier invullen met de gewenste kleur of dit sturen in een bericht via de mail. Wij nemen dan snel contact op over de mogelijkheden. Wie weet straalt jouw kleintje binnenkort in de jouw gewenste kleur.

 

In welke kleur zou jij dit truitje graag zien? Laat het weten. Wij zijn benieuwd!

 

Alexandra.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.