Grote zus, kleine zus

By Mem gifts heeft ambitie. De ambitie om te groeien en de positie van By Mem sieraden over te nemen en de grootste van de twee te worden.  Daarover gaat deze blog.

Lees meer »

Dag juf, dag meester

Het einde van het schooljaar komt snel naderbij en er moeten dus kadootjes komen voor de juf of de meester. Deze maken we bij By Mem gifts natuurlijk graag voor je. 

Lees meer »

Babytruitje in maat 68

Deze blog over het Babytruitje in twee kleuren schrijf ik, terwijl ik met mijn wederhelft van een heerlijk zomerzonnetje geniet. Samen aan een kaasplankje met daarbij een koel wit wijntje.

Lees meer »

Lentekriebels

Het is al weer april. Pasen is vroeg dit jaar. De Decoratieve Cirkel in de vensterbank heeft plaats gemaakt voor de Kip op Stok, want dat past zo bij de Pasen. Het is weer voorjaar en ik heb lentekriebels. Daar gaat het om in deze blog.

Lees meer »

De kip of het ei?

In aanloop naar Pasen moet er natuurlijk een passende blog komen. Wat past er meer bij Pasen dan een (paas)ei? Maar wat was er nu eerder? De kip of het ei? Bij By Mem gifts was het zeker de kip! Hier het verhaal van de decoratieve Kip op stok.

Lees meer »

Wat doe jij met Valentijn?

14 februari is het Valentijnsdag. Da dag van de liefde. Wat doe jij met Valentijn? Heb jij een reden om deze dag in ere te houden? Of wel, heb jij een stille of een grote liefde?

Lees meer »

8 manieren van servetten vouwen

In deze blog is er speciaal aandacht voor servetring Kerstster. Een chic accessoire. Maar hoe gebruik je de servetring op de dinertafel? Hier 8 inspirerende ideeën om servetten te vouwen en het verhaal achter de servetring.

Lees meer »