By Mem gifts 1 jaar! Hoera!!!

Gepubliceerd op 1 oktober 2023 om 19:18

Deze blog gaat over het eerste jaar van By Mem gifts. Vier jij mee dat we een jaar bestaan?

 

1 OKTOBER

Het is 1 oktober. Op deze dag precies een jaar geleden, zag de website van By Mem gifts het levenslicht. Wat gaat de tijd toch snel. Ik weet nog goed hoe het begon.

 

KADOOTJES VERKOPEN

Omdat ik al heel veel kadootjes op verzoek maakte, dacht ik in de zomer van vorig jaar na over een webwinkel gevuld met leuke kadootjes. Maar dan natuurlijk wel kadootjes van mijn eigen hand. Handgemaakt is leuker dan massaproductie. En natuurlijk ook uniek. Elk exemplaar, al maak je er meer, is anders.

 

WEBSITE BOUWEN

In september besloot ik, dat het niet bij nadenken moest blijven, maar dat ik actie moest gaan ondernemen. Ik had vakantie en dus had ik alle tijd om uit te vinden hoe het allemaal moest. Wat onwennig ben ik achter de computer gekropen en begonnen met het bouwen van een website met webshop.

 

CATEGORIEËN VOOR DE WEBSHOP

Nadat de website was gemaakt, was het de beurt aan de webshop. Kadootjes verkopen is leuk, maar waar zoeken mensen naar? Hoe deel ik de webshop in? De producten die ik al gemaakt had, heb ik uitgestald op tafel en er mee geschoven, tot ik vond dat ze bij elkaar pasten. Daar kon ik toen een label aan geven. Dat zijn de categorieën van de webshop geworden. Soms zelfs met een onderverdeling in die categorie. Maar ik kan je vertellen, dat het heel wat zweet heeft gekost voor het er zo uit zag als het nu doet.

GEFELICITEERD! UW WEBSITE IS ACTIEF

Op 1 oktober 2022 was het dan zo ver. Ik kon op de knop publiceren drukken en een aantal minuten later kreeg ik de melding: 

Gefeliciteerd! Uw website is actief.

Opgelucht kon ik adem halen. Ik besta! Nou ja, By Mem gifts bestaat. Ik kon toen beginnen met het maken van pagina’s voor social media. Dat ging gelukkig heel vlot en zo was er vrijwel tegelijkertijd de driehoek website, Facebook en Instagram.

 

TRENDS VOLGEN

Het werd vanaf het ontstaat van de website belangrijker dan ooit om trends te volgen. Voornamelijk in kleur. Aan de producten wil ik dan mijn eigen draai geven. Als ik dat niet zou doen, zou ik net zo goed kunnen gaan inkopen wat iedereen verkoopt. Dat wil ik dus niet! Ik wil dus trendy producten met mijn eigen twist. Tot nu toe ben ik heel trots en tevreden.

 


HOERA!!! JIJ BENT JARIG

Het is 1 oktober 2023 als ik een mailtje krijg. Er staat boven:

Hoera! Jij bent jarig.

Het is de verjaardag van By Mem gifts. Het eerste jaar is gewoon een feit. Dat is natuurlijk aanleiding voor een feestje en we hopen dat jij dat met ons mee viert. Dat feest vieren we dat op een aantal momenten in oktober. Hoe we dat doen? Dat verklappen we nog niet. Hou daarvoor de berichten op social media in de gaten en mis niets…..

 

Je bent van harte uitgenodigd,


Alexandra.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.