Voorbereiding op de feestdagen

Gepubliceerd op 1 november 2023 om 20:18

Het jaar loopt alweer rap naar het einde, maar de gezelligste en drukste tijd moet nog komen: de feestdagen.

 

WINTERTIJD

De klok is verzet naar wintertijd, dus het is s avonds weer vroeg donker. De bomen hebben allerlei mooie kleuren en worden langzaam kaal. De wind is guur en doet de al gevallen bladeren steeds opwaaien. Kortom, we stevenen af op de winter. En!!!….. op de feestdagen.

AANPASSINGEN DOEN

Voor By Mem gifts is de aanloop naar de feestdagen een drukke tijd. Om te beginnen moet natuurlijk de website in stijl worden aangepast, want met de feestdagen wil je net dat beetje meer. Daarnaast de categorie Kerst aan de webshop toegevoegd en gevuld met leuke items.

 

SINTERKLAAS

Laten we bij het eerste feest beginnen. Sinterklaas. Want 5 december staat zo voor de deur.

SINTERKLAASGEDICHT

Sint en Piet zaten te denken…..

Iedereen weet precies hoe het altijd begint, maar gedichten horen gewoon bij een pakje voor Sinterklaas. Dat vinden wij bij By Mem gifts ook.

Wil je een gedicht laten toevoegen aan een Sinterklaas kado, dan kan dat! En nee, nee, wij schrijven ze niet, maar als je een gedicht via de mail aan ons door stuurt, nemen wij dit over en voegen het toe aan het kado. Het is net echt.

 

GRATIS KRUIDNOOTJES

Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, krijgt je dit jaar bij ieder besteld Sinterklaas kado een klein zakje met kruidnootjes. Wat moet je daarvoor doen? Aangeven dat je kado in Sinterklaas papier geleverd moet worden. Dat is alles.

 


KERST

Kerst is natuurlijk het feest van lekkere hapjes en kadootjes onder de boom.

Voor de kerst zijn er leuke items in de webshop gezet. Mooie wandhangers, schattige sokjes voor in de boom en leuke kerstkaarten. Natuurlijk volgen er in de komende weken nog nieuwe producten om je huis in kerstsfeer te brengen.

Weten wat er nieuw komt in de komende tijd? Volg dan By Mem gifts op social media of kijk regelmatig op de site (home pagina) en mis niets.

 

GRATIS KERSTKRANSJES

Alsof dat nog niet voldoende is, krijg je dit jaar bij ieder besteld kerst kado een klein zakje met kerstkransjes. Wat moet je daarvoor doen? Aangeven dat je bestelling in kerst papier geleverd moet worden. Dat is alles.

 

PASSEND INPAKPAPIER

Al twee keer is in deze blog gesproken over inpakpapier. 

Er is ontzettend leuk kadopapier ingekocht. Voor zowel Sinterklaas als Kerst.

Zo kun je de bestelling die je doet kosteloos als een waar Sinterklaas of kerst pakketje laten versturen.

Op de home pagina van de website staat precies uitgelegd hoe het in zijn werk gaat om een kadootje in stijl te versturen.

 

In welk papier mag ik jouw bestelling inpakken? Ik ben heel nieuwsgierig!

 

Alexandra.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.