De allerleukste kadootjes; 100% handgemaakt

Gepubliceerd op 1 april 2023 om 07:46

DE ALLEREERSTE BLOG

Leuk om de allereerste blog te schrijven bij de website/webshop van By Mem gifts. 

Nog leuker dat jij dit nu leest. Daar ben ik trots op! Ik hoop  nog veel blogs te schrijven en natuurlijk hoop ik dat jij die dan ook weer leest.

Het was wel diep nadenken, want je hoort zo verschillend praten over bloggen. Wel doen? Niet doen? Er zijn zoveel meningen, zoveel voors en tegens.

Maar hier is het eerste blog, dus ik doe het WEL.

Waar ga ik het in mijn blogs over hebben? Natuurlijk over de allerleukste producten van By Mem gifts en hoe ze tot stand komen. Maar natuurlijk ook over de mens achter By Mem gifts. Wie ben ik dan? Laat ik daar deze eerste blog maar eens mee beginnen.

WIE BEN IK?

Ik ben Alexandra en ik woon al jaren op het Friese platteland. Daar heb ik volop rust en ruimte om me heen. Heel veel mooie natuur om lange wandelingen te maken. Dat maakt je hoofd leeg. Ruimte dus om nieuwe ideeën op te slaan. Die ideeën ontstaan op de meest bijzondere momenten en op plekken waar je het niet verwacht. Bij die ideeën zoek ik dan weer de juiste materialen. Hout, wol, metaal, vilt, beton. Noem het maar op. ik ben een creatieve duizendpoot, dus ik vind niets gek. Maar het werkt bij mij ook nog eens twee kanten op. Dus als ik leuke materialen tegen kom, weet ik vrijwel direct, wat ik er van of mee wil maken.

 

EN ZO WAS ER DAN DE WEBSITE/WEBSHOP

In het verleden kreeg ik vaak de vraag of ik bijvoorbeeld een shawl voor iemand kon maken of een knuffeltje, omdat er een babykadootje nodig was. Ga zo maar door. Dus als ik steeds de leukste dingen op verzoek  kan maken en verkopen, waarom dan geen website/webshop? Dan hoef ik niet meer te wachten op leuke verzoeken, maar kan ik maken wat ik wil. Mijn creativiteit de vrije loop laten en nu is er de By Mem gifts website. Met bijbehorende webshop. Met de allerleukste kadoortjes; 100% handgemaakt.

 

VAN IDEE NAAR PRODUCT

Hoe ontstaan producten voor de webshop? Dat is heel wisselend. 

Neem als voorbeeld de hartenmagneet. Deze is ontstaan in een creatieve bui. De chocoladevormen stonden klaar om leuke kleine bonbons (hartjes) te maken, maar het liep toch net even iets anders. De vormpjes werden niet gevuld met chocolade, maar met beton.

Een dag later heb je prachtig gladde glanzende betonnen hartjes, die er ook uit zien om zo je tanden in te zetten. Al zou ik dat laatste niet aanraden. Dat is niet zo goed voor het porselein in je mond. 

 

MEER BLOGS

Meer voorbeelden en anekdotes ga ik hier niet geven. Die houd je gewoon tegoed voor een volgende keer. Want natuurlijk gaan de volgende blogs niet meer over mij (tenzij er iets leuks te melden valt 🤗), maar over de producten van By Mem gifts. Want dat is waar het allemaal om draait. De producten en de verhalen er achter. Mocht jij nog graag iets willen weten, laat dan maar een reactie achter.

 

Bedankt voor het lezen en graag tot de volgende keer,

Alexandra

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.