Retourneren


Bent u onverhoopt niet tevreden dan mag u de bestelde artikelen binnen 14 dagen voor retour aanmelden.
Wanneer de door By Mem gifts afgeleverde producten niet binnen 14 dagen na aanmelding van de retourmelding worden teruggezonden, gelden de zaken als niet geaccepteerd.
Zorg ervoor dat u de afzender vermeldt op het pakket. Mocht er iets fout gaan in het verzendproces, dan kan het pakket altijd bij u terugkomen.

Belangrijk te weten....

Afgeprijsde artikelen en aanbiedingen kunnen niet worden geruild of geretourneerd.
Op maat gemaakte of speciaal bestelde artikelen kunnen niet worden geruild of geretourneerd.

Retour voorwaarden

Alle artikelen worden bij ontvangst gecheckt, de labels mogen niet zijn verwijderd! Producten die zichtbaar gedragen, beschadigd of in onacceptabele staat verkeren, worden ook niet aanvaard. In beide gevallen word de retour dan niet in behandeling genomen en het pakketje aan u geretourneerd. Een product moet binnen 14 dagen na ontvangst worden aangemeld voor retour zonder opgave van reden. Na deze melding heeft u nogmaals 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen. Wordt dit later retour worden gestuurd dan zijn wij helaas genoodzaakt het pakket terug te sturen. Bij uitzonderingen of opmerkingen betreft de retourvoorwaarden dient u contact op te nemen met info@bymem-gifts.nl . Dit om teleurstelling te voorkomen.

Instructies

Aanmelden doet u via mail naar: info@bymem-gifts.nl
Verpak de goederen in de originele verpakking, voorzien van originele labels en voeg de meegeleverde pakbon toe;
Zorg ervoor dat het pakket voldoende gefrankeerd is en voorzien van het retouradres. Noteer ook het afzendadres; mocht er iets fout gaan in het verzendproces, dan kan het pakket altijd bij u terugkomen.

Retouradres:
By Mem gifts
Camstrawei 9
8852 RH Firdgum

Kosten retourzending

De kosten van de retourzending zijn geheel voor de rekening van de verzender en worden daarom niet door By Mem gifts vergoed. Indien de artikelen ongebruikt en onbeschadigd zijn en tijdig en correct zijn geretourneerd, voldoet By Mem gifts de betaalde prijs, exclusief eventuele verzendkosten en betalingskosten, uiterlijk binnen 14 dagen na retourontvangst van de artikelen. Indien niet aan de retourvoorwaarden is voldaan, behouden wij het recht om de zending in zijn geheel terug te sturen en de gemaakte verzendkosten in rekening te brengen.

Verkeerd/beschadigd artikel ontvangen?

Wanneer u onverhoopt een verkeerd of beschadigd artikel hebt ontvangen, dient u dit binnen 3 werkdagen te melden. U kunt hiervoor contact opnemen via het contactformulier of via de mail: info@bymem-gifts.nl .